Friday, 1 March 2013

Annoying Much

Assalamualikum ,.. Firstly , Perlukah kau nak sampai update Blog ?? kau rase betol ke semua tu ha ?? Ofcourse lah kau kan percaye kawan kau .. Secondly , aku mmmg xsuke kau sejak kau darjah 6 , but honesly , aku dah nak suke kat kau but kau 
 Buat macam ni ???
"Hello hai ! Hehe ~ Im back !!! Rindu tak rindu tak ? :3 k lah ... kalau tak rindu :P Okey lah . Sebenarnya hari Ella cuti yuhuuuu ! Best tuhh . Hmmm kenapa ehh cuti ? haha .. because today ada mesyuarat PIBG k ? :) So kami dicuti kan !! Happy tak ? Hmm happy lah sikit . Hmm korang ada baca Tajuk Post Entry wan to jaga ni ? -,- K .. Seperti mana yang korang baca tajuk post ni . So Ella nak cita lah sikit pasal tuh .. Hmm Korang mesti nak tahu pasal ape ehh yang Ella cuba sampai kan ? Kkkkkkk !! >.< Sebenarnya cam ni .... *Takutlahnakcitakan* Alright , sebenarnya kan Ella ade lah buat satu Keychain buatan Ella :) Hmmm tak cantik mana pon sayang hoii ~ Korang tahu2 je lah .. Keychain ni penuh ngan muka Yoseob Husband Ella ni >.< Huhuuuu .... Hmm yesterday kawan Ella (Qilah) ni die bagitahu Ella something ..... Hmm ? Something ? Ape die ? K die kata cam ni kat Ella

Her : Wehhh , kau kenal tak akak namenya .. bblablablablaba....... *Sorry tak leh bagitahu*
Me : Hmmm ?? *Berfikir*
Her : Alahh yang ada " ........... "
Me : Owhhh ! Ahhh kenapa ?
Her : Dia kan masuk Permainan Olahraga sama ngan aku kan . Pas tuh die kata cam ni "Wehh nanti kalau Ella Suhaila tak ade , aku nak curi gambar Yoseob " 
" Yang Yoseob is Mine " haha . malam semalam Ella tak de keje .. mak ayah Ella gi pasar so Ella buat lah bende ni =.= Memang tak de keje ... huhu :) Hmmmm , Okeylah Pasal akak seobie :P tuh dah tamat . Erkkkk ~ K lah now nak cita pasal ape ? Hah ??? Bagi lah cadangan .. actually today Ella nak buat satu tutorial macam mana nak buat Gif header simple guna Photoscape . nak tak ? Kalau nak ... tunggu jap ! Kejap lagi Ella buat k ? :) Sayang korang . K lah . Ella tak de pape nak citakan lagi lah . K bye ! :) " 

                               PERLUKAH KAU UPDATE BLOG MACAM NI ?? BENDA YANG KAU XPASTI LAGI ????
Aku tahu kau update Blog ni Untuk aku kan ????  Aku Benci Kau Hujunh Nyawa .....
                          ...  KAU MEMNG hbfchbjgsdhfjnksad,khjdsgvsdchkksdjcjdsgvcffernj !!!! Aku       tahu kau HotStuff .. xperlu guna cara ni ... SAKIT HATI TAU X ?? Siapa ? QILAH ??  mehhhh , kite jumpe ye ... Aku xkesahhh lah kau nak minat yoseob ke , ape ker , but aku xSuke Perangai Kau , Fulllstop , And Honestly , Aku Dah Mula Benci KAU bALIK "adek hdfghsdhjkhjsdfkfkjfhj " fom 1" Sorry kalau aku pernah nak mintak maaf ... Asslamualaikum ,,...


Saturday, 29 December 2012


holiday trip.. COLMARTROPICALE BERJAYAHILLS >3


pantai batu buruk .. KUALA TERENGGANU ..

Sunday, 23 December 2012


 Assalamualaikum.. DOUBLE HELOO..  that's my BUBUI ..  Yang yo seob .. sarang haeyo , aishiteru , i love u , wo ai nie .. and semuanye lah..  <3

SADLIFE


Assalamualaikum .. hi , blogger.. yes .. atas tu pic org yg kedekut right?? someone say this to me " kecik-kecik dah kedeku , ade hati nak suroh *** bwak pi korea" sgt menyakitkan tau?.. 

Friday, 21 December 2012

NAMI ISLAND ..


hope one day, saye akan sampai ke situ..amin <3


Assallamualaikum.. that's NAMI ISLAND .. cantikkan?? itu la impian sye...untuk pergi ke korea.. eh bukan tu je.. nak jumpe beast juga impian sye.. saye di sane hanya dlam mimpi je,.. mybe bole jadi kenyataan untuk sye pergi ke sane n jumpe beast.. mane tau kan?? mintak2 tahun depan ade owg a?? ajak sye utk pergi ke korea... amin.. Siapakah org itu?? saye akan ucapkn bnyak2 gile terima kasih dan doakan yg terbaik untuk die.. oh nami island, i'm coming one day!! bile tu?? xtau .. haha.. bersabar..<3

IMPIAN :)

  


Assalamualaikum.. someone please help me  untuk berjumpe degan jejaka ini... Ya allah, i'm begging you , help me !! please.. doakan sye untuk capai impian untuk berjumoe beast!  amin.. <3